USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Українська авіація знищуватиме російські авто на кордоні

5 Червня 2014 09:21
Українська авіація буде знищувати групи вантажівок та авто з російськими терористами під час їх перетину українського кордону.

Про це сказав в інтерв'ю російському телеканалу "Дождь" радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, повідомляє "Обозреватель".

Геращенко також нагадав, що бойовики перетинають кордон Російської Федерації зі зброєю, і російські прикордонники не вживають ніяких заходів з їх затримання.

"Російська ФСБ не затримує їх на території Російської Федерації, коли вони підходять до кордонів Росії. Як це назвати? Я взагалі вважаю, що Росія - це спонсор тероризму. Треба прямо називати речі своїми іменами", - сказав Геращенко.

Він зазначив, що Україна займається зміцненням свого кордону.

"Ми двадцять три роки жили, вважаючи Росію братською країною. Ми не очікували, що звідти полізуть полчища терористів, які збираються сіяти кров і ненависть в нашій країні. Тому ми зміцнюємо кордон. Я думаю, протягом найближчих декількох тижнів вже таких ситуацій не буде. Крім того, можу сказати, що групи машин будуть знищуватися з повітря, якщо вони будуть перетинати українську територію", - підкреслив Геращенко.

Нагадаємо, раніше в Свердловську Луганської області місцеві жителі повідомили, що в районі села Провалля Свердловського району, помічені приблизно 30 тентових КамАЗів з бойовиками.

Крім того, в лісосмузі, прикриті гілками, стояли 10 російських БТРів, які вночі незаконно, але безперешкодно перетнули український кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
??? Показати IP 5 Червня 2014 09:53
Коли будуть бомбити ванатажівки ? Коли дійдуть до Луцька чи до Польщі ?
123 Показати IP 5 Червня 2014 10:03
коментар було видалено
emihrantka Показати IP 5 Червня 2014 10:18
Позбирайте всіх дармоїдів,що сидять у жінок на щиї дайте їм по 100 гривень і на передову. Жінки ще подякують.У мене особисто такий брат,має вищу освіту і все йому хтось винен ,шо життя невдалось,сидить на пенсії матері,зарплаті жінки роками.Але він мужчина! Зашитнік !:) А скільки таких защитніків по селах іо містах.Треба щоб і вони хоч на щось в житті зґодились,хоч у ролі ''бронежилетів'''для працюючих людей .
Андрій76 до emihrantka Показати IP 5 Червня 2014 11:20
Гарна сестричка...Хочеш у такий спосіб від рідного брата здихатись?..Не дай Бог нікому(такої сестри),як казав Іван Будько з серіалу Свати. А лінощі війною не вилікуеш.Є дієвіші способи на це.
emihrantka до Андрій76 Показати IP 5 Червня 2014 14:54
Свого братєльніка я вже давно послала на х.. і тебе твоя сестра туди само скоро пошле !
Patrik до emihrantka Показати IP 5 Червня 2014 11:35
Згідний з Вами, таких "защитніків" у нас багато, але повірте, навіть на передовій з них така ж користь, як і вдома... І на війні потрібні натуральні "мужчини" (похідна від слова "мужність") - хоробрі, трудолюбиві, організовані, здатні на мудрі дії, в тому числі й на самопожертвування... А цих домашніх зануд, алкашів та невдах, що роками сидять на маминій пенсії або на жінчиній зарплаті, тобто цих дармоїдів неможливо навіть десь елементарно використати, бо підведуть, не справляться з роботою, не впораються з поставленим завданням... Це факт, це наша чоловіча ганьба, не даремно ж українські жінки задивляються на іноземців... Каструвати б таких, щоб ганебного потомства не залишали... Вибачте жіночки за таких представників "сильної статі", але знайте, не всі українські чоловіки паразити, їх меншість.
emihrantka до Patrik Показати IP 5 Червня 2014 15:12
Не тільки вибачили, але давно драпанули від того дармового''щастя''. Тих підарів напередову і хай на них тренурується армія,хоч якась користь буде.Боляче,що молоді 20-річні хлопці гунуть ні за що ,а 40-і живі і далі паразитуйть ...вже на чужих дітях
13 до emihrantka Показати IP 5 Червня 2014 11:59
ахах, а ти в кого на шиї сидиш?
emihrantka до 13 Показати IP 5 Червня 2014 15:00
Ше один ''доброволець ''-кандидат напросився на передову ! Хто тобі на комп'ютора грошей дав жінка чи мати пенсіонерка ?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Червня 2014 10:33
напалмом їх , напалмом
Судячи Показати IP 5 Червня 2014 12:53
з того як у нашій армії налагоджена взаємодія між окремими підрозділами, і яка у нас організація взагалі, наша авіація радше шкільний автобус з "піанерами" знищить ніж машину з ворожими бойовиками. І знову Раша на увесь світ кричатиме які ми недолугі. Хоча... Колись же потрібно починати вчитись воювати по справжньому.
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 19:08
Вчитись бомбардуючи садочки і школи, як до вас живодери все бумерангом вернеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus