USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українська авіація знищила російські танки в Луганську

9 Липня 2014 22:00
Українська авіація знищила російські танки, що вели обстріл аеропорту Луганська. Про це повідомив голова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгірьов, - інформує Еспресо.TV.

З його слів, українські військові спрацювали дуже точно, ворожа техніка знищена.

"Однак залишаються питання до начальника Державної прикордонної служби пана Литвина, звідки ці танки з'явилися і чому він вчора збрехав Президенту, що кордон повністю контролюється? Сьогодні ми маємо факт переходу через кордон каравану зі зброєю", - зазначив активіст.

Кілька годин тому терористи атакували Луганський аеропорт. Військові запросили дозволу на застосування важкої артилерії.

Як повідомляє "Українська правда",бойовики вели масований наступн на аеропорт Луганська, який перебуває під контролем українських силовиків, протягом дня.

Про це повідомив один із солдатів, що перебувають в аеропорті.

"Іде масований наступ", - сказав він.

"Удень ішов обстріл із двох танків і з мінометів. Це було о першій годині дня й о третій годині дня у вівторок", - водночас розповів Українській правді співрозмовник в АТЦ.

"Була інформація, що переміщалося 2 установки "Град" БМ-21", - розповів співрозмовник.

У той же час співрозмовник УП, що перебуває в аеропорті, на запитання, чи використовують бойовики проти них установки "Град" станом на 17:20, відповів:

"Усе застосовують. Авіації немає".

За станом на 17:30 стало відомо, що українська авіація вдарила по бойовикам. Після цього авіація полетіла, а наступ бойовиків на аеропорт продовжився. За станом на 19:43, згідно з повідомленням керівника Центру військово-політичних досліджень Дмитра Тимчука, авіація сил АТО завдала удару по позиціях террористів поблизу Луганського аеропорту, який займають силовики. У результаті удару 2 танки та 1 РСЗО "Град" бойовиків знищені.

Станом на 20:01 прес-центр АТО повідомив, що бій закінчився. Втрат серед українських військовослужбовців немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
анонім Показати IP 9 Липня 2014 22:14
Та оприділіться вже --- то пишете що Росія офіційно з Україною не воює... то:Українська авіація знищила російські танки.. Про це повідомив один із солдатів, що перебувають в аеропорті..."Іде масований наступ", - сказав він. Що це за писанина!
Йуха до анонім Показати IP 9 Липня 2014 22:24
Тобі не подобається-не читай. Різні журналісти-різні тексти
Корінний лучанин до анонім Показати IP 10 Липня 2014 07:00
НЕХАЙ ПУТІН ВИЗНАЧАЄТЬСЯ! Що війна ним офіційно оголошена? Ти ж з інтернету не вилазиш. Пора уже знати що до чого!
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 10 Липня 2014 09:26
а ти певне тіко з Москвою і воюєш через інет...
Анонім Показати IP 10 Липня 2014 14:03
Как всегда брехня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus