USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українська еліта боїться Росії, – політолог

27 Січня 2017 18:45
Щоб президент РФ Володимир Путін заспокоївся, потрібно, щоб Україна «приповзла на колінах» і визнала, що «помилилася».

Президент РФ Володимир Путін мстить Україні за те, що вона його «кинула», – сказав російський політолог Станіслав Бєлковський в інтерв’ю білоруським інтернет-виданню TUT.BY, повідомляє Гордон.

«Це синдром покинутого коханця. Україна кинула свого «цивільного чоловіка» Путіна. Він тепер їй мстить. Це вже абсолютно ірраціональне ставлення: нам вже і не треба, але все одно ми зробимо, ми цю Україну отримаємо і висушимо. Він хоче показати: ось ти, Україно, від мене пішла і стала бомжем», – зазначив він.

За словами Бєлковського, щоб Путін заспокоївся, потрібен «крах України». «Щоб вона приповзла на колінах і сказала: «Я помилилася, що тебе кинула», – сказав він.

Політолог додав, що критично ставиться до української еліти, так як вона не відділяється від російської, маючи для цього всі можливості: «Вони представляють собою унікальний приклад бл..дства. Цю фразу можете зберегти в інтерв’ю. Маючи всі можливості відокремитися від Росії, вони цього не роблять. Вони страшенно бояться Росії і при цьому намагаються з нею зіграти в якусь комерційну гру».

Він назвав це «психологічною залежністю, що склалася століттями». Бєлковський зазначив, що «містечковість» української еліти його вражає.

«Всякий раз, коли українська еліта приймає якесь рішення, вона на несвідомому рівні одразу ж оглядається на Москву. В Україні має відбутися зміна поколінь», – підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, екс-депутат Держдуми від КПРФ Денис Вороненков дав свідчення ГПУ про змову Януковича і Путіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 27 Січня 2017 19:05
Боїться, значить поважає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus