USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Українська вакцина проти COVID: перші результати оприлюднять у вересні

29 Травня 2021 23:02
Два українські інститути, які займаються розробкою вакцини від коронавірусу, презентують перші результати своєї роботи у вересні 2021 року.

Про це під час зустрічі з журналістами заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, передає Українська правда.

«У вересні 2021 року повинні презентувати звіти ті, хто отримав фінансування з національного фонду досліджень. Це інститути Сибірного (Інститут біології клітини у Львові – ред.) і Комісаренка (Інститут біохімії ім. Палладіна у Києві). Щодо приватної компанії (Діапрофмед – ред.), то ми не інвестували туди, я не можу їм говорити, коли представити результати. Чи перейдуть результати, які вони зараз приведуть, в інші стадії — це питання. Побачимо», — сказав Ляшко.

За його словами, у вересні мають презентувати не готову вакцину від коронавірусу, а результати певного етапу дослідження.

Чи подаватимуть українську вакцину на прекваліфікацію ВООЗ Ляшко не повідомив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 30 Травня 2021 06:23
РЯБОЇ КОБИЛИ СОН.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus