USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Українське сало та м'ясо до Польщі не доїхало

10 Лютого 2014 09:43
Працівники Ягодинської митниці Міндоходів зупинили спробу незаконного переміщення м’ясної продукції вартістю понад 300 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

М’ясопродуктів та сала загальною вагою 20,1 тонн з порушенням митних правил мала намір транспортувати громадянка Республіки Польща через митний пост «Ягодин».

Для проведення митного контролю товару водій транспортного засобу, громадянин України, надав посадовим особам Ягодинської митниці Міндоходів товаросупровідні документи, згідно яких вага товару становить 20,5 тонн та загальна вартість майже 200 тисяч гривень.

Однак, під час проведення митного огляду, а саме під час перерахунку та зважування, встановили, що наявний асортимент товару відрізняється від вказаного в товаросупровідних документах, а загальна вартість «м’ясної продукції» становить майже 300 тисяч гривень.

З пояснень водія встановлено, що до завантаження продукції його не допустили, а перевірка асортименту та найменування в його обов’язки не входить.

Як повідомляють фахівці Ягодинської митниці Міндоходів, посадова особа підприємства визнала: даний факт порушення митних правил здійснений з вини компанії.

Таким чином, відповідно до частини 2 статті 459 Митного кодексу України посадова особа підприємства вчинила дії на переміщення товару «м’ясні продукти» через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом подання органу доходів і зборів, як підстави для переміщення товарів документи, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів, їх ваги та кількості.

Незаконний вантаж вилучено працівниками Ягодинської митниці Міндоходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus