USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Українські Карпати засипало снігом. Фото

14 Квітня 2020 11:52
Гірськолижні курорти у Карпатах зранку 14 квітня засипало снігом.

Про це свідчать відео з онлайн камер встановлених на курортах, пише Обозреватель. Зокрема, сніг випав на Дрогобраті, Пилипці, Подобовці, у Буковелі. Як повідомив Чорногірський гірсько пошуково-рятувальний пост у Facebook, на найвищій вершині українських Карпат, горі Піп Іван Чорногірський також падає сніг. Температура повітря там становить −2° морозу.

Видимість на горі становить до сотні метрів.
Як зазначили на сторінці «Сніголавинна ситуація в Українських Карпатах», значна сніголавинна небезпека (3 рівень) утримається 14-15 квітня на високогір’ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей.
Там попередили про можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин.

Крім того, низька сніголавинна небезпека (1 рівень) утримається 14-15 квітня на високогір’ї західної та центральної частин Закарпатської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus