USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українські військові зайняли важливу територію біля окупованої Горлівки

28 Грудня 2018 13:11
Підрозділи окремої механізованої бригади ЗСУ, оборонці на підступах до н. п. Горлівка, успішно завершили обладнання оборонних позицій та наразі організували надійну оборону на стику населених пунктів Зайцеве та Гладосове.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє нардеп, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Інтенсивні обстріли позицій ОС, активність ДРГ та висока концентрація важкого озброєння противника вимагали від українського командування негайних дій зі вдосконалення оборони на цьому напрямку. Для підвищення стійкості оборони підрозділи механізованої бригади збройних сил зайняли вигідний для оборонних дій природний рубіж у смузі оборони бригади та оперативно, в умовах безпосереднього зіткнення з противником, провели інженерне обладнання позицій», – йдеться у його повідомленні.

За словами Тимчука, зміцнення обладнані на пануючій висоті, що дозволяє контролювати місцевість на цій ділянці та не допустити прориву противника в напрямку н. п. Новолуганське.

«Так, підрозділами ЗСУ, солдатами на Горлівському напрямку завершено удосконалення «поясу безпеки» навколо населеного пункту Новолуганське, обладнанням додаткових позицій на пануючих висотах підвищена стійкість оборони на цьому напрямку. Завершено створення системи вогню, інженерних загороджень, вдосконалюється інженерне обладнання позицій», – зазначили в ІС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus