USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

До СБУ потрапив секретний GPS-навігатор окупантів та інформація про наступ ворога

9 Березня 2022 14:59
СБУ отримала GPS-навігатор окупантів з даними усіх пересувань і планів.

Про це інформує пресслужба відомства.

Днями українські військові розбомбили танкову групу ворога та її повітряне прикриття, в якому були винищувачів Су-30. Тож до СБУ, серед іншого, потрапив секретний GPS-навігатор окупантів. На пристрої – всі дані пересувань і заплановані точки наступу загарбників.

Згідно з інформацією, цей навігатор належав «елітному» 108-му десантно-штурмовому полку противника, який намагався атакувати Миколаїв з боку Костянтинівки. Тобто українська спецслужба отримала доступ до планів російських окупантів, що дозволить діяти на випередження і ще ефективніше знищувати ворога.

Читати ще: «Побачив літак – запустив ракету». Історія менеджера «Укрпошти», який збив російський військовий літак над Черніговом

Більше того, українські військові збили російські Су-30, які прикривали загарбницький наступ з повітря. Ці «путінські аси» успішно пройшли Сирію і безкарно бомбили там місцеве населення. Утім перший же виліт в Україну виявився останнім для них. Тепер на полонених чекають довгі розмови зі слідчими і контррозвідниками СБУ, які встановлюють всіх причетних до війни. Кожен ворог буде покараний!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus