USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українським олімпійцям заборонили одягати жалобні стрічки

19 Лютого 2014 16:12
Українським олімпійцям не дозволили вдягти чорні пов’язки на знак вираження жалоби за загиблими у силовому протистоянні. Про це повідомляє офіційний сайт НОК України.
Українська делегація на Олімпійських іграх у Сочі, розділяючи біль з приводу загибелі співвітчизників, офіційно звернулася до Міжнародного Олімпійського Комітету з проханням дозволити одягнути українським спортсменам чорні жалобні пов’язки на знак вираження жалю та співчуття, - повідомляє Радіо Свобода.
Від МОК була отримана відповідь, що у відповідності до Олімпійської хартії зробити це неможливо.

Раніше відмову на подібні звернення під час проведення Олімпійських ігор у Сочі отримали й делегації Норвегії та Канади, які зверталися у зв'язку з трагічними подіями з їхніми співвітчизниками.

Раніше стало відомо, що команда українських лижниць – Марина Лісогор та Катерина Сердюк – не вийшли на старт півфіналу спринтерських змагань Олімпіади. У Національному олімпійському комітеті заявили, що команда не виступила через травму спортсменки Сердюк.
Ураїнських олімпійців закликали виїхати з Олімпійського селища в Адлері та припинити участь на Олімпіаді-2014 у Сочі. Відповідну заяву оприлюднив громадський рух «Ми – європейці».

Офіційно підтверджено загибель 26 людей у силовому протистоянні в Києві в ніч на 19 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Микола Показати IP 19 Лютого 2014 16:19
цеж рОсія -- сама тупа країна в світі
Анонім до Микола Показати IP 19 Лютого 2014 16:39
Чим тебе Росія не влаштовує? Хороша країна, дуже гарна. І люди там душевні живуть, не всі звичайно, так і в Україні виб**дків вистачає.
Джулія до Анонім Показати IP 19 Лютого 2014 16:58
О, МОСКАЛИК-ЗОМБІ ОБІЗВАВСЯ
Анонім Показати IP 19 Лютого 2014 17:05
Чому? Якщо мені подобається братній мені народ то я зомбі? Я розумію, що на конструктивну відповідь надіятись годі, але маю надію що люди побачивши коменти тиаких «Патріотів» задумаються, чому їх заставляють ненавидіти своїх сусідів.
my_gift до Анонім Показати IP 20 Лютого 2014 11:36
Ненавидіти, як і вірити, не змусиш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus