USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Телеканал BBC не показав Януковича на відкритті Олімпіади в Сочі

9 Лютого 2014 10:12
Британський телеканал BBC 2 не показав Президента України Віктора Януковича, який вітав збірну своєї країни на відкритті Олімпіади в Сочі. Про це повідомляє Ukranews з посиланням на ІТАР-ТАСС.

Згідно з даними агентства, телеканал показував проходження української олімпійської збірної, однак проігнорував присутність Януковича на стадіоні "Фішт". При цьому проходження інших делегацій, як правило, супроводжувалося кадрами з лідерами цих країн.

Британські телеведучі також прокоментували ситуацію в Україні і висловили підтримку українському народу.

"Велика підтримка Україну. Звичайно, зараз в другій за величиною країні Європи відбуваються заворушення, які супроводжуються насильством. Команда з 44 олімпійців змагається за часів великої невизначеності у всій їх країні", - наводить їх слова агентство.

Нагадаємо, ігри в Сочі є двадцять другими (XXII) зимовими Олімпійськими іграми за рахунком.

До слова, Віктора Януковича не показали під час урочистої ходи української збірної на церемонії відкриття Зимової Олімпіади в Сочі і на телеканалі Інтер. "Зараз у Сочі відбувається відкриття Олімпіади. І ось що цікаво. Коли йшли олімпійські збірні інших країн, показували їх президентів. А нашого нема. Нібито показує Інтер, Олімпіада в Росії. Показували Путіна, поруч його (Януковича - ред.) теж немає. Цікаво, куди він зник?", - цитує ведучого Майдану Євгена Ніщука УНН у п'ятницю, 7 лютого.

Після цього активісти з натовпу почали вигукувати можливі варіанти перебування президента України, - повідомляє "Корреспондент.net".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Боголюбы Показати IP 9 Лютого 2014 11:12
Ну не показали англичани президента, что здесь такого, я смотрел открытие на России Януковича показали там общим планом 3 раза больше чем кого-либо, Они не показали и представителей Багам, то что на сайтах Багам это большая новость? Зачем нагнитать обстановку и писать всякуючушь,кто сколько на кого посмотрел, кто глаз прищурил, кто подмигнул. Высасываете новости из пальцы и что грустно народец то наш - ХАВАЕТ.
НЕЛУЧАНИН до Боголюбы Показати IP 9 Лютого 2014 18:40
а чого того хряка показувати ? світ і так знає, що він диктатор
Олена Показати IP 9 Лютого 2014 11:38
Чому мова про ВВС-2?:) Чому не скажуть, що по російских каналах все показали, а на інші країни було так зване рекламне вікно, куда і попало проходження нашої збірної, а хто не захотів рекламу ставити, той отримав зсув каринки, куди і не попали кадри з Януковичем! А в інших країнах і ТБ каналах, хто відмовівся від рекламного пакету - все показали! Польща показала, Німеччина показала... і багато інших!!! Це називається зомбування і вводити людей в оману!!! Ну розумні в інтернет зайдуть і подивляться що і як!!!:) Брехуни!!! Ото так і "настроюють" людей...
Бульба Показати IP 9 Лютого 2014 19:18
США вырезали Януковича из трансляции Олимпиады - http://nstarikov.ru/blog/36394#more-36394
Юля Показати IP 10 Лютого 2014 10:34
Але все таки наш Президент - молодець! Привіз великого прапора і підтримав нашу збірну в Сочі.Показували його чи не показували він, як і всі українці, вболівав за наших, а не заховався і тайком сидів, як у засаді.
правда Показати IP 10 Лютого 2014 11:14
А от і відповідь від організаторів Олімпіади і підтвердження втручання США у справи України! -Открытие Олимпиады транслировалось в трех вариантах. Первый вариант от Первого канала, который собственно и занимался церемонией, транслировался на Россию. Второй — шел на США. А третий - от международного правообладателя, действующего по заказу МОК, компании Olympic Broadcasting Services, шел на весь мир, в том числе и на Украину. И именно в варианте этой телекомпании вместо Януковича во время прохода украинской делегации был показан пустое кресло, который, очевидно, сняли заранее. - Как профессионал скажите: возможно ли такое? - спросил корреспондент «КП» у Константина Эрнста. - Ну если специально, то все возможно, - ответил Эрнст. Можно предположить, причины такого демарша кроются в том, что большое влияние на мир телевидения имеют американские компании, являющиеся основными спонсорами Олимпиад. Во всяком случае, подобный демарш хорошо соотносится с политикой, которую США проводит сейчас на Украине.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus