USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Українським поліцейським можуть дозволити підробляти

3 Грудня 2021 19:54
У Міністерстві внутрішніх справ хочуть надати працівникам поліції можливість підробляти у неробочий час, наприклад в охороні.

Про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський сказав журналістам, передає Укрінформ.

«Одною з ініціатив є можливість використання позаробочого часу поліцейського, щоб він міг отримувати можливість додаткового заробітку, наприклад на охороні певних об’єктів. Наразі ми також працюємо над цією моделлю і за кілька тижнів можемо її презентувати», – зазначив глава МВС.

За його словами, ще однією ініціативою міністерства є розподіл певної частини штрафів за оформлені порушення ПДР на підвищення зарплат поліцейським.

Коментуючи інформацію про існування у поліції планів щодо складення протоколів і про певні корупційні прояви у цій системі, Монастирський визнав, що такі випадки є.

«Але у нас наразі повністю перезавантажений підрозділ внутрішньої безпеки Нацполіції, і ми бачимо оновлення моніторингових груп у патрульній поліції, для того, щоб вони могли реагувати на ці порушення. Окрім того, є «гаряча лінія», на яку може звернутися кожен громадянин, і кожен такий випадок потрапляє у службу внутрішньої безпеки, щоб була відповідна реакція», – наголосив він.

За словами міністра, кожен такий випадок аналізується.

«Ми розуміємо, що збільшення зарплат зможе допомогти боротися з корупцією у правоохоронних органах», – наголосив Монастирський.

Раніше міністр внутрішніх справ України заявив, що брак кадрів у поліції становить від 10 до 30 відсотків – залежно від регіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Джоні Депп Показати IP 3 Грудня 2021 20:12
Та вони і так нехило підробляють, по кабаках бабло за день підраховують пачками !
скептик Показати IP 3 Грудня 2021 20:18
охороняти бізнеси будуть ? повернення до 90-х ?
Водовоз Показати IP 3 Грудня 2021 20:30
Это позор !!!
Пан Трускавка Показати IP 3 Грудня 2021 20:50
Самі роботящі і терплячі хлопи. Беруть відпустку і "відпочивати в Польщу"!
До ідіотів Показати IP 3 Грудня 2021 20:59
Це як виходить? Поліцейський, котрий відпрацював на небезпечній і нервовій зміні повинен ще йти на шабашку??? Я не правоохоронець, але ви знаєте, чим далі тим більше у мене бажання звалити з цієї території, де полісменам пропонують підхалтурювати, щоб себе утримувати...це просто ппц(((((
Монастирський квась! Показати IP 4 Грудня 2021 02:53
Ржу німагу, як то кажуть. В москалів така практика була в 90 роках, швидко відмовились. Вгадаете чому? Часом бува, що нове це забуте старе, Но не в цьому ж випадку. Жах, бескарність породжуе хаос. Хтось казав валити з такої країни, підтримую повністью
Жааааааах Показати IP 4 Грудня 2021 10:10
Жахіття коїться у країні!!!!!!!!
Анонім Показати IP 4 Грудня 2021 10:48
ЗЕ влада рулить! на охорону і на усе інше в них хватає всього! і хто залишиться в поліціі? може взагалі іі ліквідувати- чи ще не прийшло в голову таке найвеличнішому?
Народна прокуратура до Анонім Показати IP 4 Грудня 2021 11:41
Така ж практика є і в США. Підробляють полійцейські, яким з різних причин не вистачає заробітної плати (наприклад, дороговартісне лікування рідних). Але там це скоріше винятки, бо заробітна плата поліцая, до якої додається цілий ряд пільг по кредитах і навчанню, цілком забезпечує середній рівень життя за американськими мірками. А у нас виходить, якщо пса немає чим годувати, треба спустити його з ланцюга, хай бігає по селу і ловить сусідських курей-гусей. За цією ж логікою, військовим треба офіційно дозволити у вільний час займатись найманством в іноземних конфліктах, для них же теж грошей у бюджеті немає
Сергій Показати IP 4 Грудня 2021 12:03
Яке збільшення зарплат пан монастирський???просчитайте який від того величезного штату поліціікофіцієнт,корисної, дії, і скільки держава тратить на поліцію,грошей так немає хто прийшов служити на вірність народу той служить а хто хоче заробляти то нехай іде за кордон
Ну-ну Показати IP 4 Грудня 2021 13:03
Багато з поліцейських і так багато підробляють по шабашуах, таксистами, фермирством в цьому нічого нового а ще більше їхнього брата хабарники, курупціонери, ледері і БУХАРІ!!!
Стас Показати IP 4 Грудня 2021 13:32
Хаха після зміни 14 годин ще на охорону , або після нічної в АТБ ))) позорище
Олена С. Показати IP 5 Грудня 2021 17:58
Це ганьба. Якщо охоронник підприємства отримує щонайменше 16 000 грн, то поліцейський не може отримувати менше. Якщо хочуть, щоб не було дефіциту робочих місць у поліції, - потрібно дати достойну зарплату, зменшивши зарплати суддям, прокурорам і іншим "так званим" органам по боротьбі з корупцією, в яких зарплати захмарні навіть по європейським міркам. Хочу ще стати на захист поліції, яка щодня забезпечує ваш спокій та вашу безпеку, які першочергово реагують на всі заяви та повідомлення громадян, а не сидять (як дехто) в теплих кабінетах і не зрозуміло чим займаються, маючи при цьому захмарні зарплати. Не плачте, коли у вас трапиться біда і вам потрібна буде допомога, а поліцейського поряд не буде, бо він поїде на заробітки в Польщу. Нічого в нашій державі не зміниться, дефіцит робочих місць поліції зростатиме і далі, поки не буде достойного грошового забезпечення. Давайте подивимося правді в очі- кожен з нас шукає достойну оплачувану роботу, то чим же поліцейський відрізняється від усіх? Це також людини!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus