USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Український генерал поставив своїм викрадачам оцінку «відмінно»

7 Березня 2014 13:31
Директор департаменту персоналу Держприкордонслужби України генерал -полковник Михайло Коваль озвучив деталі інциденту, що стався з ним у Криму. Російські десантники ударами намагалися поставити на коліна генерала Коваля, - повідомляє «Інтерфакс».

«За те , що було проведен , я б поставив цим мужикам оцінку «відмінно». Все було чітко сплановано і проведено, «без сучка и задоринки», - повідомив він на прес -конференції в п'ятницю.

Коваль зазначив, що коли його заблокували біля Ялтинського загону морської охорони, то перші слова, які він почув, були: «Где этот бандеровский генерал?» ​​.

«Я вийшов з машини, і буквально через секунду отримав прямий удар в корпус і почув слова: «Пусть знает бандеровец, как бьет старшина ВДВ» , - підкреслив він.

Коваль розповів, що з нього зірвали погони і вимагали стати на коліна.

«Вони почали бити ззаду, щоб я став на коліна, але я не встав», - додав він.

Генерал -полковник зазначив, що основною метою таких дій було його локалізувати , і ця робота проводилася «високопрофесійно».

Він також висловив упевненість , що за блокуванням військових частин стоять російські десантники.

«Вони стоять , ці солдати -десантники , вони заручники від політика Путіна , який їх туди поставив . Вони розуміють , що вони не повинні стріляти в обличчя українському солдату , адже вони такі ж солдати» , - сказав Коваль.

Нагадаємо, 5 березня Коваль був викрадений близько 40 невідомими біля Ялтинського дивізіону катерів морської охорони Держприкордонслужби України. У Держприкордонслужбі повідомили, що група осіб, у складі якої були переважно байкери, відтіснила генерал - полковника від офіцерів, з якими він вийшов за КПП, і силою заштовхали його у позашляховик. Автомобіль зник у невідомому напрямку.

Того ж вечора Коваль вийшов на зв'язок і повідомив , що з ним все нормально.

«В результаті вжитих заходів вдалося звільнити генерал -полковника Держприкордонслужби Михайла Коваля. Він вийшов вже на зв'язок і повідомив , що з ним все нормально і він продовжує свою роботу в Криму» , - повідомила прес -служба Держприкордонслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
клас Показати IP 7 Березня 2014 13:47
А яку оцінку треба поставити тобі і таким як ти генералам?За що ви му*аки отримували шаленні зарплати на протязі незалежності?Вас як дітей взувають москалики , а висидите і інтерв*ю даєте? Просрали разом з владою Крим.Ситуація ніби сусіди прийшли і т*ахають твою бабу , а ти подругих бігаєш і верещиш - дивіться що вони роблять. Не можете - хрен з ним з тим Кримом.Нахер Крим.Україна в Європу і в НАТО.Татари і українці нехай їдуть на материк
Ага до клас Показати IP 7 Березня 2014 15:39
Молодець! все правильно сказав - точнісінько такі ж відчуття. Путін скоро пропреться від Криму до Киева та Львова і там забанячить триколори гр..бані, а влада все буде взивати до всіх,а всі х..й поклали на ту Україну і все будуть і далі виражати стурбованість і папєредження. Вивішуйте білий прапорець на..хр, та оголошуйте капуляцію, та не мучте тих військових в Криму, які співають гімн і вірні присязі, а далі з ними що буде? Адже пора визнати, що світ нам не допоможе, а попри загальний патріотизм воювати з Рашею -іти проти танка з пляшкою кока-коли, тільки кинути в м"ясорубку мільйони життів. Просрали все за 22 роки.
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 14:20
КАК ВСЕГДА ВРУТ!!
? Показати IP 7 Березня 2014 14:54
В результаті вжитих заходів вдалося звільнити генерал -полковника а поконкретнее, можливо це був дурний сон?
Сергій (Полішук з В Показати IP 7 Березня 2014 17:58
Та які там заходи ?! Ви про що ? Генералу напевно прозоро натякнули, що або поріжуть на шматки його і всю родину, або він ціленький і неушкоджений виходить, і тихо мирно здає і Крим і всю армію. От і всі "зоходи". Однак хотілося б думати що все не настільки безнадійно.
Сергій Показати IP 7 Березня 2014 21:37
Одне слово ГАНЬБА. ГАНЬБА всій системі, якщо таке робиться на україні з маленької літери. Бо це чудо як .да пішов він на х...
Андрій Показати IP 7 Березня 2014 21:44
Радянський генерал в такому випадку застрелився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus