USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Український руфер Мустанг - знову на даху московської висотки

25 Серпня 2014 12:50
Український «руфер» (від англійського слова roof – дах) Григорій Мустанг, який нещодавно розфарбував в кольори українського прапора зірку сталінської «висотки» в Москві, передав чергове вітання, цього разу з будівлі Московського державного університету.

Фотографія з підписом «З Днем Незалежності, Україно! Москва, МГУ» з’явилася на його Facebook-сторінці в ніч на 25 серпня.



Нагадаємо, 20 серпня на шпилі відомої будівлі на Котельницькій набережній у центрі Москви з’явився український прапор, а верхівка золотистої зірки на шпилі будівлі була розфарбована синьою фарбою.

Поліція Москви затримала чотирьох підозрюваних: двох хлопців і двох дівчат, яким загрожує до семи років в’язниці. Український верхолаз Mustang Wanted, щоб не наражати на покарання непричетних людей, зізнався у цьому вчинку та заявив, що готовий здатися поліції в обмін на звільнення української льотчиці Надії Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Друг Показати IP 25 Серпня 2014 13:45
Молодець Григорій!!! Продовжуй і роби так,щоб путху.ло і вся кацапня жовччю сходила і захлиналась нею.СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
нобель до Друг Показати IP 25 Серпня 2014 14:08
видно твій націоналізм зразу - весь аж кішиш від ненависті
Друг до нобель Показати IP 25 Серпня 2014 19:54
Націоналізм- це ЛЮБОВ до НАЦІЇ,яка перетворюється в патріотизм (patrio- лат.БАТЬКІВЩИНА) і якщо потрібно то аж до самопожертви.Тобі українофобу ЦЬОГО не зрозуміти,бо ти є ворг українського народу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus