USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Український тенісист отримав довічну дискваліфікацію

5 Грудня 2020 08:00
Український тенісист Станіслав Поплавський отримав довічну дискваліфікацію.

Про це повідомляє Корреспондент. net.

Спеціальне агенство Tennis Integrity Unit провело розслідування, під час якого було встановлено, що Поплавський у період з 2015 по 2019 рік брав участь у договірних матчах і кортсайдингу (передача рахунку на табло з матчу третій стороні для ставок на спорт, що є забороненим в тенісі).

Сам Поплавський прийняв усі звинувачення. Йому заборонено брати участь у матчах і відвідувати будь-які тенісні турніри. Крім того, він заплатить штраф у розмірі 10 тисяч доларів.

Варто зазначити, що особистим рекордом українського тенісиста в рейтингу АТР є 440-ве місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Вакарчук Показати IP 5 Грудня 2020 09:02
Спорт, як здоров'я, як сила та як гордість за те, що ти представляєш Україну і відстоюєш свою державу на змаганнях, такого патріотизму в даного авантюриста не було, цього "азартного умільця" тенісиста в лапках Станіслава Поплавського приваблювали тільки гроші. Він тому і прийшов у спорт бо знав, що йому нічого не світить, тенісист він "нікакой" наполегливо працювати не любить і лінивий до тяжкого спорту (я гадаю великий теніс, це тяжка праця). А тому С.Поплавський став на шлях шахрайства і нелегального заробітку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus