USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Український військовий потрапив у полон

20 Липня 2017 17:30
У Донбасі сьогодні один український військовий потрапив в полон до бойовиків. До цього його вважали загиблим. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Раніше повідомлялося, що 19-20 липня загинуло 9 українських бійців. Тепер з’ясувалося, що один із бійців, якого вважали загиблим, потрапив у полон терористів.

Так, у повідомленні уточнюється: за минулу добу, 19 липня 2017 року, чотири військовослужбовці ЗС України загинули: один захисник – від кулі ворожого снайпера, троє – під час підриву на мінно-вибуховому пристрої. Ще троє військовослужбовців отримали поранення.

За поточну добу, 20 липня 2017 року, в результаті активізації дій противника, у тому числі масованого обстрілу позицій ЗС України, загинуло чотири українських військовослужбовці, один потрапив у полон. Семеро наших захисників отримали поранення.

Збройні Сили України дали гідну відсіч противнику, який зазнав значних втрат загиблими та пораненими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вова згоранець Показати IP 20 Липня 2017 23:23
До яких пир буде це свинство по видношеню до простих солдат??? Гнати всю москвську шваль за державний кордон!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus