USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Українці у Литві можуть обміняти посвідчення водія за спрощеною процедурою, – МВС

24 Жовтня 2023 11:10
Відтепер українці, які мешкають у Литві, можуть обміняти посвідчення водія за спрощеною процедурою.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

«Отримати литовське посвідчення можна без складання теоретичних і практичних іспитів. Набула чинності відповідна угода між Кабінетом міністрів України та урядом Литовської Республіки», – зазначив він.

За словами Клименка, аби скористатись послугою, у Литві потрібно звернутися до філій державного підприємства REGITRA, а в Україні – до Головного сервісного центру МВС.

«Аналогічна процедура вже доступна і для громадян Литви, які проживають в Україні. Її надають сервісні центри МВС», – поінформував міністр.

Глава МВС нагадав, що угоди про взаємне визнання та обмін посвідчень водія за спрощеною процедурою діють ще з чотирма країнами – Італією, Туреччиною, Іспанією та ОАЕ. «Плануємо і надалі налагоджувати співпрацю з іноземними урядами та розширювати цей список», – зазначив Клименко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus