USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Українці у новорічну ніч встановлять рекорд для книги Гіннеса

27 Грудня 2013 18:43
31 грудня о 23:50 публіка, яка збереться на Майдані та Хрещатику, матиме унікальну змогу долучитися до події світового масштабу - встановлення рекорду з максимальної кількості людей, які одночасно та у одному місці співають Державний Гімн, інформує УНН.

Заявка на реєстрацію у Книзі рекордів Гіннеса вже подана та отримана позитивна відповідь. На сьогодні рекорд одночасного виконання гімну належить Індії, де разом заспівали 121653 індійці.

Якщо враховувати, що у новорічну ніч в центрі Києва збереться щонайменше півмільйонна аудиторія, в України є усі шанси встановити офіційний світовий рекорд.

Куратором та духовним наставником події стала співачка Руслана, яка за місяць перебування на Майдані виконувала гімн України щоденно і щогодини, отже кращої кандидатури не варто і шукати. Руслана та представники проекту Книга рекордів Гіннесу запрошують усіх зустріти Новий рік на Майдані і долучитися до найбільшого у світі народного хору.

«Я закликаю усіх та кожного приєднатися до святкування і стати одним з учасників наймасовішого українського співу! Адже рекорд, який, я впевнена, ми неодмінно зафіксуємо, стане не лише міжнародним рекордом, але і нашим духовним здобутком, як єдиного та сильного народу», - зазначила Руслана.

Співачка радить усім охочим прихопити із собою ліхтарики для створення масової ілюмінації на Майдані. На думку Руслани, запалюючи ліхтарик, ми символізуємо наше прагнення до миру та віримо у краще.

Окрім встановлення рекорду з виконання гімну, на сцені Майдану відбуватиметься святкова програма: новорічний марафон та яскраві виступи найулюбленіших артистів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гіннес Показати IP 28 Грудня 2013 10:34
Ну сказали б відразу, що Майдан для постанови рекордів для "книги", а то революція, ганьба, геть... Влаштували на 3 місяці безлад у центрі столиці, а воно виявляється для Гіннеса!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus