USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Українці в Польщі знову можуть отримати гроші на ліки

7 Вересня 2022 12:13
Українці в Польщі можуть знову скористатися програмою Health4Ukraine, яку розробила гуманітарна організація Direct Relief.

Біженцям з України доступні безплатні ліки на суму до 500 злотих (3880 грн). Про це повідомляє The Warsaw, інформує УНН.

«Скористатися допомогою за програмою Health4Ukraine може будь-який українець, який прибув до Польщі після початку російського вторгнення в Україну. Умовою отримання безоплатної допомоги є пред’явлення документа, що підтверджує надання номера PESEL. До програми можуть приєднатися і дорослі, і неповнолітні (за осіб до 18 років заявку подають опікуни)», – ідеться у повідомленні.

Кожному, хто приєднається до програми, нададуть індивідуальний код учасника. Він дозволить придбати доступні в польських аптеках продукти та медикаменти на суму 500 злотих.

Як приєднатися до програми Health4Ukraine:

- заповнити електронну реєстраційну форму;

- дочекатися, доки заявку та дані реєстрованої особи перевірять організатори;

- отримати повідомлення на адресу електронної пошти, вказану під час реєстрації; це повідомлення міститиме індивідуальний штрихкод учасника програми: він дозволить купувати ліки в аптеці, а також авторизуватися в спеціальному додатку.

Нагадаємо, у польському Жешуві відкрили медичний евакуаційний хаб для українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus