USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля берегів Гібралтара затримали танкер з українцями на борту

5 Липня 2019 19:54
У четвер, 4 липня, влада Гібралтару затримала біля свого узбережжя нафтовий танкер Grace 1, який, буцімто, прямував до Сирії. Екіпаж судна складався з 28 осіб, більшість з яких громадяни Індії. Однак, серед екіпажу є пакистанці та українці.

Місцева влада не вважає екіпаж захопленого Grace 1 злочинцями, а допитує його членів як свідків, повідомляє 24 канал з посиланням на Sky News.


Як повідомив місцевий урядовець, поліцейські та митні службовці проводили власне розслідування на борту судна. Натомість королівські морські піхотинці залишились осторонь.

У той час, поки проводились слідчі дії та допит свідків, старший командувач елітної революційної армії Ірану Мохсен Резаї пригрозив Британії захопленням танкера Об'єднаного Королівства.

«Якщо Британія не звільнить іранський нафтовий танкер, то обов'язком влади Ірану буде захоплення британського танкера», – написав Резаї у своєму Twitter.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus