USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Українцям перерахують ще один вид допомоги

11 Березня 2024 06:42
Від 1 березня українцям перерахують страхові виплати. Ідеться, зокрема, про державну допомогу, що виплачується на підставі нещасних випадків, які трапляються на виробництвах.

Про це повідомили в пресслужбі Пенсійного фонду України.

«Перерахунок виплат постраждалим від нещасного випадку й особам, які можуть отримувати страхові виплати в разі смерті потерпілого, здійснюється на коефіцієнт, що враховує показники зростання споживчих цін і середньої заробітної плати (доходу) в Україні», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: У Мінсоцполітики хочуть замінити соцвиплати особам з інвалідністю

Відповідно до постанови Кабміну України № 185 від 23 лютого 2024 року «Про індексацію пенсійних та страхових виплат і додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш уразливих верств населення 2024 року», 2024 року розмір коефіцієнта – 1,0796. Тобто виплати у зв’язку з нещасним випадком на виробництві та професійним захворюванням проіндексують на 7,96%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus