USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Україну не вийде завоювати»: СБУ оприлюднила листування окупанта з другом

21 Квітня 2022 15:00
Все більше російських окупантів усвідомлює, що Україну їм не завоювати.

Про це свідчить листування одного із загарбників з другом, оприлюднене СБУ, передає УНІАН.

Зважаючи на зміст повідомлень, російські загарбники не розуміють, заради чого вони воюють, адже проти них не лише армія, а й місцеве населення. Вони зневірились у своїй місії «визволителів» і єдине, чого хочуть – повернутися цілими додому.

Окупант: Успіхів фактично нема. Тільки багато хлопців втратили і техніки, а захопити місто і селище якийсь не виходить. Куди зайшли, то місцеві сильно проти нас.

Друг: Розстріляти всіх мирних і все.

Окупант: Так, а ким ми тоді будемо, якщо так зробимо?

Друг: Мирні теж в руках зі зброєю сидять.

За словами окупанта, українські захисники знищили їхній підрозділ на 40%. Тож він задумується над дезертирством і його зовсім не мотивують виплати за поранення.

«За що це все – не розумію. Скільки пацанів поховали просто так! Я б такий, що теж якось втік! Жодних коштів не варто воно. Україну не вдасться завоювати», – резюмує загарбник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus