USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна завоювала першу медаль на Іграх Нескорених

21 Жовтня 2018 11:38
Українська збірна завоювала першу медаль на першому дні змагань Ігри Нескорених (Invictus Games), які проходять в австралійському Сіднеї.

Як повідомили на офіційній сторінці української команди, бронзу завоював Денис Фіщук у велоперегонах на час.

«Не дивлячись на досить складну трасу, Денис завоював бронзу, причому розрив між ним і австралійцем Tim Grover був зовсім невеликим!» - йдеться у повідомленні.

«Траса швидкісна, як для аматорів, то був доволі крутий поворот і фініш вгору. Найбільша досягнута швидкість 60км/год. Загалом, задоволений виступом, зробив все що міг», – розповів по завершенню Денис.

У нинішньому році на Іграх Нескорених Україну представляють 15 учасників, серед яких одна жінка - волинянка Майя Москвич. Це діючі і демобілізовані військовослужбовці Збройних сил, Національної гвардії, співробітники Нацполіціі, добровольці, ветеран Служби безпеки і один прикордонник.

Змагання в Сіднеї стали другими Іграми Нескорених, в яких бере участь Україна. У минулому році 15 українських ветеранів змагалися на своїх перших Іграх в Торонто, де завоювали 14 медалей в шести видах спорту, вісім з яких - золоті.

Ігри Нескорених (Invictus Games) - міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, засновані принцем Уельським Гаррі в 2014 році. Тут беруть участь військовослужбовці та ветерани з інвалідністю, отриманою під час виконання службових обов'язків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 21 Жовтня 2018 12:32
То яка ж в Москвич інвалідність?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus