USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

УКРОП обиратиме кандидата в президенти на праймеріз

31 Січня 2018 19:39
«Українське об'єднання патріотів» обиратиме кандидата на пост глави держави в результаті внутрішньопартійного голосування.

Про це сьогодні на прес-конференції за підсумками засідання політради заявив її голова, народний депутат Тарас Батенко, передає прес-служба партії УКРОП.

Також на засіданні було ухвалене рішення про запуск процедури виборів голови партії. Очільника політсили буде обрано під час 14-го з'їзду 3 березня. Тоді ж буде затверджене положення про обрання кандидата на вибори президента від УКРОПу.

«Українське об'єднання патріотів» як зріла політична партія, опозиційна до влади, максимально використовуватиме процедуру праймеріз. Ми вимагаємо глибинних змін у країні та в системі влади», – зазначив Тарас Батенко.


Упродовж місяця охочі позмагатися за пост глави держави зможуть надсилати свої заяви для участі у праймеріз на адресу секретаріату партії.

Зареєстровані кандидати матимуть п'ять місяців на проведення агітації. Голосування за них розпочнеться вже восени на Загальних зборах чи Конференціях обласних, республіканської в АР Крим та міських у Києві та Севастополі організацій УКРОПу. За результатами цих виборів на партійному з'їзді восени буде обрано й висунуто єдиного кандидата від УКРОПу для участі у президентських виборах.

«УКРОП серйозно готується до цих виборів. Партія обере найдостойнішого претендента, якого підтримають усі українці. Ми зробимо все для його перемоги», – підкреслив член президії УКРОПу, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Він також зазначив, що кандидатом у президенти від УКРОПу повинна стати людина, яка має велику підтримку громадян і не фігурує в жодних антирейтингах. На думку політика, суспільство вже змучилося від тих самих облич, які творять українську політику останні двадцять років.

Зі свого боку народний депутат з «Українського об’єднання патріотів» Олександр Шевченко наголосив: «Ми прийшли для того, щоб змінити політичну систему України. Ті люди, які за 26 років нічого не зробили й не змінили, мають піти на політичну пенсію».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus