USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

УКРОП визначився з кандидатами в депутати та на голову Княгининівської ОТГ

11 Листопада 2016 17:19
Луцька районна організація політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» висунула 26 претендентів на депутатські крісла до Княгининівської об’єднаної територіальної громади та визначився із кандидатурою претендента на голову ОТГ.

Про це стало відомо під час конференції Луцького районного осередку політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

На посаду голови Княгининівської ОТГ УКРОП висуває нинішню голову Княгининівської сільської ради Олену Твердохліб.
«Люди, згуртовані навколо партії «УКРОП», вони мають реальні цілі, які можна досягти тільки разом. Йду на ці вибори, аби продовжувати робити ту роботу, яку вже почала. Ми створимо об’єднану, багату територіальну громаду, в якій кожна людина буде чогось вартувати і ми не будемо сірою масою. Про нас почують в усій Україні, тому що хочу аби в нас було виробництво, хочу навести лад зі смітником у Брищі», – зазначила Олена Твердохліб.

Олена Твердохліб на посаді голови – рік. За цей час вона виконала майже всі пункти своєї передвиборної програми. Головна її мета – зробити владу відкритою, тим самим ближчою до людей.

«Я знаю кожну людину, знаю кожну домівку, знаю всі проблеми в своєму селі. І прийду до кожної хати в інших селах нашої громади, аби особисто дізнатися про те, що болить людям або що їх турбує і вирішити ці питання. Хочу спілкуватися з людьми, ніколи від них не тікаю, бо так роблять в Європі», – додає Олена Твердохліб.

Луцький районний осередок політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» визначився також із претендентами на депутатські крісла в Княгининівській об’єднаній територіальній громаді. В кожному із 26 виборчих округів ОТГ від партії «УКРОП» є кандидат: №1 - Петро Мельничук, №2 - Анатолій Мельничук, №3 – ОленаСошко, №4 –Олександр Щурик, №5 - Руслан Яблунчук, №6 –Юрій Калитюк, №7 – Ігор Курілін, №8 – Юрій Конопелюк, №9 – Олена Величко, №10 – Людмила Пруць, №11 – Олександр Гапонюк, №12 – Володимир Сидун, №13 – Тарас Бас, №14 - Олександр Волинець, №15 - Володимир Візнюк, №16 - Наталія Сливка, №17 - Ігор Климчук, №18 - Ігор Баженюк, №19 - Ірина Гарбарук, №20 - Іванна Ляшук, №21 - Вадим Корнелюк, №22 - Ілона Приймачук, №23 -Тамара Кажуба, №24 - Ірина Денюк, №25 - Андрій Корнелюк, №26 - Ігор Піскар.

Як відомо, в Україні триває процес децентралізації, в рамках якої сільські та селищні ради укрупнюються та створюють об’єднані територіальні громади. 11 грудня 2016 року відбудуться вибори голови та депутатів Княгининівської сільської об’єднаної громади.

Нагадаємо, що в цю ОТГ також входять села Княгининок, Буків, Зміїнець, Милушин, Милуші, Моташівка, Сирники, Брище та селище Рокині. Загалом на Волині цього дня ще чотири громади обиратимуть свою представницьку владу.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 11 Листопада 2016 17:48
Я за Волинця голосував би молодий перспективний хлопчина який є гарним бізнесменом а не хабарником і ніколи не був учасником якихось корупційних схем оскільки ні коли не був у владних чи державних органах.
Князь Показати IP 11 Листопада 2016 17:51
Про яку виконану програму йде мова, люди добрі?
Анон Показати IP 12 Листопада 2016 16:15
Багато чого було зроблено за минулий рік діючим головою сільради. Місцеві це знають, а хто не знає, значить не місцеві
Знаючий Показати IP 12 Листопада 2016 17:36
Коли є гроші , то і дурний багато зробить. Побачимо через рік, скільки вона заробить для сільської ради (якщо виберуть). А тратити готові гроші це не заслуга.
Анон Показати IP 14 Листопада 2016 15:45
Але чомусь інші готові гроші привласнюють, а не направляють на розвиток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus