USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Укрпошта» випускає першу благодійну марку «Пес Патрон»

29 Серпня 2022 23:18
«Укрпошта» випускає першу благодійну марку «Пес Патрон».

Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, передає УНІАН.

«На численні прохання ми випускаємо марку «Пес Патрон». Але крім того, що це крута марка, яка розповідає про те, як cапери разом з Патроном допомагають зберегти життя дітей і фермерів та забезпечують проходження суден, це перша офіційна благодійна марка країни», – зазначив Смілянський.

За його словами, завдяки продажу марки планують зібрати понад мільйон євро на машину для розмінування, щоб швидко розміновувати великі території в Україні. Решта коштів піде на підтримку притулків для тварин.

Читати ще: «Доброго вечора, ми з України!». На Волині в обіг ввели марку, присвячену «тракторним військам»

Аркуш включає вісім марок із зображенням життя Патрона, що виготовлені на самоклейному папері. Тираж – мільйон екземплярів.

Нагадаємо, до 31-ї річниці Незалежності України Укрпошта випустила поштовий блок «ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. НЕПЕРЕМОЖНІ». До нього увійшли марка з українським воїном та шість ілюстрацій, які показують останні шість місяців великої восьмирічної війни українського народу з окупантами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus