USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Укрпошта випустить марку з винищувачами F-16

13 Липня 2023 23:42
АТ «Укрпошта» готується представити поштову марку з символом бойових літаків F-16, поки світова спільнота підсумовує результати стратегічних рішень Вільнюського саміту НАТО 2023.

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

«Укрпошта анонсує вихід нової марки «Винищувачі зла». Новий поштовий випуск присвячено бойовим літакам-винищувачам F-16, які вкрай потрібні нашим Збройним силам у боротьбі з ворогом. Укрпошта, як один з каналів комунікацій нашої країни зі світом, своєю поштовою мовою акцентує увагу на ключових питаннях нашого сьогодення, одне з яких – надання Україні літаків F-16», – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що погашення штемпелем «Перший день» відбудеться 4 серпня в м. Києві, спецпогашення в цей день пройде також в усіх регіонах України. Відкривається передзамовлення на поштовий набір «Винищувачі зла», який можна замовити в офіційному онлайн-магазині Укрпошти.

Поштовий випуск «Винищувачі зла» містить чимало смислових та метафоричних деталей. На малюнку марки зображено, як Збройні сили України вщент знищують московський кремль – символ «імперії зла», подрібнюючи його на терці, отвори якої зображено в формі літаків F-16. На конверті – обриси лицаря-штурмовика в шоломі у вигляді українського тризуба. Він – уособлення сили, волі, сміливості та честь воїнства, яке боронить рідну землю.

Водночас, «цікаві особливості» має і номінал поштової марки «Винищувачі зла» – F+16.00, де F відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України, а 16,00 – сума благодійного донату, який буде спрямовано на придбання безпілотників. Тираж марки – 600 тис. примірників. Кількість марок в аркуші – 4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 14 Липня 2023 09:37
Хлопець побачив симпатичну дівчину, яка прогулювалась вулицею, привітався, спитав як звати, вона представилась. Запропонував завтра прогулятись, вона загадково посміхнулась і не відповіла. Після чого він вирішив що пора поділитись з друзями своїми планами на сімейне життя з нею, як дітей назвуть. Якщо буде хлопчик - назвемо Сикстін, а якщо дівчинка - Ефочка.
Юра Рабон Показати IP 14 Липня 2023 10:33
Лист відправлений з луцького поштамту вже 20 днів ніяк не втрапить у Польщу, при прийманні обіцяли за 5 днів, за те марочки продаємо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus