USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Укрспирт» відновлює роботу: є заслуга і волинян

4 Вересня 2014 15:50
Під тиском громадськості з дводенним запізненням САТ ДПА України ДП «Укрспирт» видали документ на подовження терміну дії ліцензії на право оптової торгівлі спиртом етиловим. Документ датований 29.08.2014 роком.

Зазначимо, до складу ДП «Укрспирт» входить спиртогорілчаний комбінат у Луцьку.

Державне підприємство «Укрспирт» надіслало листа-подяку Інформаційному агентствe Волинські Новини за допомогу проти утисків. «Дуже дякуємо за допомогу та небайдужість. Без Вашого втручання ця справа не набула б такого розголосу, і навряд чи проблема вирішилася б у настільки короткі строки», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ІА Волинські новини вчора, 3 вересня повідомляло, що ДП «Укрспирт» вже не розливає спирт і припиняє свою роботу. Пояснювали це тим, що Департамент контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Державної фіскальної служби України не продовжив термін дії ліцензії на право оптової торгівлі спиртом етиловим.

Однак уже сьогодні сьогодні зранку, 4 вересня, 9 годині 40 хвилин САТ ДПА України видали представнику ДП «Укрспирт» документ на подовження терміну дії ліцензії на право оптової торгівлі спиртом етиловим.

В Укрспирті подякували усім журналістам і громадським діячам, які надали цій темі широкого громадського розголосу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вдячний читач Показати IP 4 Вересня 2014 16:02
Волинські Новини, ви молодці, дійсно, зазвичай лише вас читаю, а інші видання просто переглядую. Ви не боїтеся і владу поганити і об'єктивні!!! Дякую за новини)
ВАСЯ Показати IP 4 Вересня 2014 16:05
Подяка то забагато ,а бухлом розрахуєтесь,синякам подобається....усім журналістам і громадським діячам.
cмеш Показати IP 4 Вересня 2014 16:27
то яка і зокрема яких волинян тут заслуга ??? випадково не брати Бондаруки (Роман і Юрасик) та їхній колега - Осіпов А. тут пригрілися на спирту??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patrik до Вдячний чи Показати IP 4 Вересня 2014 16:30
А ви, хлопці - великі оригінали....Дякую за тонкий англійський гумор!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus