USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Унаслідок обстрілу біля Авдіївки загинув український військовий

5 Квітня 2021 23:41
Увечері 5 квітня проросійські бойовики обстріляли зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів українські позиції біля Авдіївки. В результаті ворожого обстрілу смертельне поранення отримав військовослужбовець Об’єднаних сил.

Про це повідомило оперативно-тактичне угрупування «Північ» на сторінці у Facebook, пише РБК-Україна.

Як розповіли в ОТУ «Північ», після того, як військовий отримав кульове поранення, його евакуювали до лікувального закладу. На жаль, попри медичну допомогу лікарів, врятувати життя військового не вдалося.

У відповідь на ворожий обстріл українські військовослужбовці біля Авдіївки відкрили вогонь по позиціях бойовиків. Водночас українська сторона Спільного центру контролю та координації повідомила представників ОБСЄ про інцидент.

«На місці події працюють представники військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗС України», – додали в ОТУ «Північ».

Нагадаємо, до цього було відомо про обстріл бойовиками позиції ООС біля Новоолександрівки. Там окупанти застосували стрілецьку зброю. В результаті провокації бойовиків ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 3 квітня під Шумами загинув військовий Сергій Олександрович Сулима. Він родом із Луцька, але останні роки проживав на Івано-Франківщині, звідти і пішов на контрактну службу. На Волині проживають мати та сестра. А 4 квітня у зоні ООС, в районі міста Бахмут, загинув лучанин Андрій Васильович Горлатий, 1976 року народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus