USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Унаслідок ракетного удару по Вінничині є загиблі й поранені

25 Квітня 2022 11:56
Наразі немає інформації про постраждалих унаслідок ракетних ударів по Львівщині. Натомість на Вінничині під ракетний обстріл окупантів потрапили Жмеринка і Козятин.

Сьогодні близько 8:30 внаслідок ракетного удару стався вибух на тяговій підстанції залізничної станції «Красне» у Львівській області, повідомляє УНІАН.

Структурні підрозділи ДСНС працюють на місці подій, пожежу ще гасять.

Одну ракету на території Львівщини знищили підрозділи зенітних ракетних військ Повітряного командування «Захід» Повітряних сил ЗС України.

Ракети летіли на захід України з південно-східного напрямку, російські окупанти випускали їх з літаків стратегічної авіації, ймовірно, ТУ-95.

Дані уточнюють.
Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомив, що у Жмеринці й Козятині ворог намагається завдати ударів по об’єктах критичної інфраструктури.

«Є жертви і поранені. Тривають рятувальні роботи. На місці працюють СБУ та поліція», – заявив Борзов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus