USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Університет «Україна» святкує 10 років. Головні винуватці отримали подяки

25 Січня 2010 18:13
У Палаці культури Луцька з нагоди відзначення десятиріччя Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» відбулися урочистості.
За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток вищої школи, плідну педагогічну діяльність, підготовку висококваліфікованих кадрів та з нагоди 10-ї річниці від дня заснування Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» працівники навчального закладу отримали подяки від міського голови Богдана Шиби. Довідково:
Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна» є  структурним підрозділом «Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», який очолює перший міністр освіти незалежної України академік Петро Таланчук. Університет є мікромоделлю українського суспільства. Єдиний вищий навчальний заклад інтегрованого типу, відкритий для молоді різного рівня підготовки, диференційованих соціальних можливостей і різного стану здоров’я. Він добровільно взяв на себе місію вчити людей з особливими потребами. Основна мета діяльності закладу – надання вищої освіти всім бажаючим, зокрема молоді з особливими потребами, через впровадження новітніх технологій навчання, – повідомляє сайт Луцькради.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрій Показати IP 25 Січня 2010 21:12
я не розумію як такий внз може існувати! там постійно протягом 10 років є затрим5ки звиплатою заробітної плати. Там і зараз з листопада половина викладачів її не отримала. отримують ті, хто "наближений". стеденти постійно дають хабарі. раніше навіть існували спеціальні спискі, хто скільки здав на потреби кафедр.Мабуть хтось добре оберігає цю гнилу контору
андрій Показати IP 25 Січня 2010 21:29
цей університет не можна називати внз - постійні затримки зарплати викладачам, студентські хабарі під час сесії, низкий рівень викладання, відсутність достатньої кількості кваліфікованих кадрів - сумні реалії цього сумнівного закладу. А ще є ректорські списки студентів, яким необхідно поставити потрібні оцінки. І за це все державна подяка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus