USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уночі горіла Луцька брама

14 Липня 2018 12:50
Уночі проти 14 липня у місті Дубно, що на Рівненщині, сталося займання в історичній пам'ятці Луцька брама. Вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу лише вранці.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

"14 липня о 00:54 до Служби порятунку Рівненщини за номером "101" надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Дубно, вул. Данила Галицького, 32. На місце події негайно було направлено відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубно. Прибувши на місце виклику співробітники ДСНС встановили, що пожежа виникла в мурованій, цегляній, з масивними дерев’яними конструкціями, розміром 15×16 сантиметрів 3-поверховій будівлі, що є історичною пам’яткою міста, відомою як "Луцька брама", – зазначають рятувальники.

Зауважимо, що займання сталося на 10-метровій висоті. Крім того, через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання та зору.

На ліквідацію пожежі було подано 2 водяних стволи. А загалом було залучено одна одиниця спецтехніки ДСНС та чотири представник особового складу.

"О 01:35 пожежу було локалізовано, а о 08:38 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття між 2 та 3 поверхом площею у 60 квадратних метрів, пошкоджено 6 вікон та 3 дверей. Причини пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюють фахівці", – додають у ДСНС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus