USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Уночі під час комендантської години луцькі патрульні зловили трьох п'яних водіїв

2 Серпня 2022 12:53
За останню добу патрульні виявили трьох керманичів з ознаками алкогольного сп'яніння.

Усіх водіїв охоронці порядку зупиняли для перевірки документів під час дії комендантської години. Та під час спілкування з’ясовували, що громадяни перебувають під дією алкоголю. Про це повідомили в патрульній поліції області.

На вулиці Федорова екіпаж патрульних зупинив автомобіль ВАЗ. Водій пройшов огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Drager. Результат – 1.26 проміле, що перевищує допустиму норму вшестеро.

На вулиці Чорновола поліцейські також зупинили керманича автомобіля Renault для перевірки документів і встановили, що водій має ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду у медичному закладі показав 0.54 проміле, що перевищило допустиму норму втроє.

І ще одного водія з ознаками сп’яніння виявили на автодорозі Н-22. Результат тесту на огляд алкогольного сп'яніння ─ 1.33 проміле, що перевищує допустиму норму всемеро.

На усіх порушників патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 17 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сиди вдома бо війна Показати IP 2 Серпня 2022 13:19
Зловили - навіть звучиить жалюгідно. От пристрелили наркоманів і конфіскували авто - прочитав таку новину і одразу почуваєшся в безпеці під час військового стану.
Уася до Сиди вдома бо війна Показати IP 2 Серпня 2022 14:09
таке враження, що з настанням коменданської години, алкомарафон - тільки розпочинається, принаймні на Відродження. Але, сон муніциапальної варти - ніщо не може потривожити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus