USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

УНП від луцької землі - утрималася. Але наступної сесії своє візьме

31 Липня 2008 13:13

Депутат Луцької міськради Анатолій Бубенщиков сьогодні, 31 липня, запевнив, що фракція УНП у "земельних" питаннях під час учорашньої сесії утрималася. Про це пан Бубенщиков розповів у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
Анатолій Бубенщиков переконує, що фракція УНП утрималася від ухвалення рішення стосовно зняття з порядку денного питань, пов'язаних із виділенням земельних ділянок під індивідуальне будівництво. Причина полягає в тому, що тут ще треба розібратися, чи справді на землю претендують афганці чи інваліди, які мають першочергове право на ділянку, чи колеги по депутатському корпусу.
Щоправда, пан Бубенщиков висловив певність, що вже наступної сесії ці питання депутати розглянуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 11:53
Оце "проукраїнська позиція". І кому легше від такої невизначеності. "Ні вашим, ні нашим", або "моя хата зкраю..." Чому Бубєнщиков чітко не висловить позицію?
Юзьо Показати IP 1 Серпня 2008 19:28
Як так може бути?Бубєнщикову напевно відмовили? Неподобство.А в "зеленому гаю" чия земелька,чи не пана депутата?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus