USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Уперше після початку карантину Таїланд знову відкрив кордони для туристів

21 Жовтня 2020 15:47
Уперше після початку карантину Таїланд знову відкритий для іноземних туристів. Влада не витримали натиску в результаті падіння економіки.

Влада Таїланду почала видавати спеціальні візи для іноземних туристів. Першою після семимісячної заборони, 20 жовтня, в країну прибула група з 39 туристів з китайського Шанхаю, повідомляє Корреспондент.net.

Відзначається, що спеціальна віза не дозволяє туристам вільно пересуватися по Таїланду. Так, після прибуття туристи повинні 14 днів перебувати на карантині в готелі або лікарні. Люди також повинні зробити ПЛР-тест перед вильотом до Таїланду.

Більш того, туристи під час свого перебування в країні також будуть змушені використовувати спеціальний коронавірусний додаток, що відстежує пересування.

У минулому році Таїланд відвідали близько 40 млн туристів, і отримані від туризму доходи склали більше 10% ВВП країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus