USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Управління будинком облради очолив новий керівник

8 Лютого 2018 14:02
За результатами конкурсу два комунальні заклади на Волині очолять нові керівники. Рішення підписати з ними контракти підтримали депутати обласної ради під час засідання позачергової 18-ї сесії 8 лютого.

Зокрема, новим керівником КП «Управління будинком Волинської обласної ради» став Іван Бірук. Його кандидатуру рекомендували у результаті засідання конкурсної комісії, яке відбулося 26 січня. Із ним укладуть контракт терміном на три роки. Раніше Іван Бірук уже працював в управлінні будинком облради та має низку планів щодо енергозбереження та економії, до прикладу, води в приміщенні.

Директором Руденського психоневрологічного інтернату призначили Олену Місюк, яка ще минулого року подала заявку на участь у конкурсі на заміщення посади керівника закладу та виграла його. Попередньо Олена Місюк була виконувачкою обов’язків керівника інтернату. Тепер із нею укладуть контракт терміном на три роки.

Відзначимо, що Руденський психоневрологічний інтернат працює з 1991 року. Зараз там проживають 125 жінок пенсійного віку, зокрема з психоневрологічними розладами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Він Показати IP 8 Лютого 2018 14:38
Начальники приходять і уходять, а Талашко остається
Вона Показати IP 8 Лютого 2018 17:36
як птаха Фенікс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus