USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Уряд США схвалив будівництво лінії вакуумного поїзда Нью-Йорк - Вашингтон

21 Липня 2017 07:40
Уряд Сполучених Штатів Америки схвалив спорудження лінії вакуумного поїзда Hyperloop Нью-Йорк - Вашингтон.

Про це у Twitter повідомив засновник і глава американських компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск.

"Отримав словесне схвалення уряду для компанії споруди підземного Hyperloop Нью-Йорк-Філадельфія-Балтімор-Вашингтон. НЙ-Вашингтон за 29 хвилин. З центру міста в центр міста в кожному конкретному випадку і близько 10 в'їздів і виїздів в кожному місті. Ще багато роботи для отримання необхідних офіційних підтверджень, але впевнений, що це відбудеться швидко", - повідомив Маск.

Hyperloop One вперше провела випробування на тестовій ділянці в умовах вакууму.

Hyperloop – це технологія, яку підприємець Ілон Маск активно просуває з 2013 року. Така транспортна система дозволяє пересуватись на швидкостях до 1,2 тис. км на годину завдяки тому, що рух відбувається в трубі з вакуумом. Через практично відсутній аеродинамічний опір капсули з пасажирами чи вантажем зможуть їздити дуже швидко. Так, наприклад, колектив, що втілює проект в Європі, обіцяє вже у 2021 забезпечити рух між Парижем і Амстердамом за 20 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus