USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Уряд встановив пільгову ціну на газ для постачальників гарячої води

1 Червня 2022 12:06
Кабмін встановив пільгову ціну на газ для постачальників гарячої води на наступні два місяці: з 1 червня до 31 липня ГК «Нафтогаз Трейдинг» зобов’язана продавати його за 7420 грн за 1000 кубометрів (з ПДВ).

Відповідну постанову уряд затвердив на засіданні 31 травня, пише Економічна правда.

«Відповідно до цього документа, з 1 червня до 31 липня 2022 року «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» реалізує виробникам теплової енергії природний газ в обсягах, необхідних для надання послуг з гарячого водопостачання за ціною 7420 грн (з ПДВ) за 1 000 куб. метрів», – йдеться у повідомленні.

До ціни додається тариф на послуги транспортування та коефіцієнт, який застосовується при замовленні потужності на добу наперед.

Відповідно до постанови, якщо договір не був укладений або «Нафтогаз Трейдинг» припинив постачання згідно з таким договором, вважається, що в такого споживача немає постачальника зі спеціальними обов’язками, на якого Кабміном покладені обов’язки постачати природний газ.

При цьому, виробник теплоенергії має право з 1 червня для постачання гарячої води купувати газ у «Нафтогаз Трейдинг» у разі виконання таких умов:

- укладення угоди з компанією про розірвання з 1 червня 2022 року договорів постачання природного газу на 2021 – 2024 роки;

- укладення виробником теплової енергії договору постачання природного газу з «Нафтогаз Трейдинг» відповідно до законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus