USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Уряд виділив 163 млн грн на зарплату шахтарям, зокрема і для «Волиньвугілля»

5 Лютого 2020 14:43
Державна казначейська служба України у середу перерахувала 163 млн грн, які будуть спрямовані на забезпечення оплати праці шахтарів та внесення платежів, пов’язаних з виплатою заробітної плати. Гірники, зокрема і ДП «Волиньвугілля», отримають гроші найближчим часом. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Мінекоенерго.

«Вже сьогодні Державна казначейська служба України перерахувала 163 млн грн, які будуть спрямовані на забезпечення оплати праці шахтарів та внесення обов’язкових платежів, пов’язаних з виплатою заробітної плати», – повідомили в пресслужбі.

Зазначається, що гроші будуть перераховані на ДП «Шахта ім. М.С. Сургая», ДП «Шахтоуправління», «Південнодонбаське No1», ДП «Мирноградвугілля», ДП «Селидіввугілля», ДП «Торецьквугілля», ДП «Первомайськвугілля», ПАТ «Лисичанськвугілля», ДП «Львіввугілля», ДП «Волиньвугілля».

«У 2020 році відповідно до витягу з розпису асигнувань загального фонду Державного бюджету на 2020 рік, затвердженого Міністром фінансів України 13.12.2019, за бюджетною програмою «Реструктуризація вугільної галузі» за КЕКВ 2610 «Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» передбачено 1 962 746,1 тис. грн, які планується спрямувати на виплату заробітної плати та погашення заборгованості з неї. Гірники отримають гроші найближчим часом», – заявили у Міністерстві.

Нагадаємо, уряд планував до Нового року виплатити частину заборгованості по заробітній платі перед шахтарями. Для цього було виділено 322 млн гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus