USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Урочиста вечеря з волинським губернатором. ФОТО

28 Жовтня 2008 12:00
Опісля завершення роботи Волинського інвестиційного форуму почесні гості отримали запрошення на урочисту вечерю від імені голови Волинської ОДА Миколи Романюка до елітної луцької ресторації «Корона Вітовта». Озброївшись фотоапаратом, там побував і репортер «Волинських Новин».
Урочиста вечеря, запланована на 19.00, розпочалася майже вчасно. Але серед поважних гостей чомусь не виявилося ані голови Волинської облради Анатолія Грицюка, ані заступника губернатора з питань інвестицій Василя Байцима. Тому за все керівництво області «віддуватися» довелося главі ОДА Миколі Романюку. Губернатор зайняв центральне місце у своєрідній президії (столи були розставлені літерою «П»).
Обабіч пана Романюка посідали члени польської та білоруської делегації, в тому числі посол Білорусі в Україні Валентин Величко.
Щодо кухні, то гостям не було на що нарікати – почастували їх на славу.
 На бенкеті проявився волинський горілчаний патріотизм – на столах стояли винятково пляшки «Вівату».
Прикметно, що опісля гостини всім учасникам трапези директор Луцького спиртогорілчаного комбінату Ростислав Іванов подарував продукцію свого підприємства. Однак на мінеральні води патріотизм волинян чомусь не поширювався – замість очікуваної у такому разі «Йоданки павлівської» гостям урочистої вечері запропонували «Моршинську».
Перший тост, як годиться на правах господаря, промовив Микола Романюк. Він зізнався, що сьогодні прочитав, що журналісти охрестили Волинський інвестиційний форум міжнародним. Тому він запропонував випити за те, аби форум проводився щороку також на міжнародному рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Листопада 2008 06:30
блін, це такий позор, про п"янки репортаж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus