USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Урочистості до Дня Матері і Сім’ї переносяться на 13 травня

5 Травня 2010 16:06
Під головуванням Олександра Курилюка відбулась організаційна нарада з підготовки та відзначення в області Дня матері та Міжнародного дня сім’ї.
Як повідомили у прес-службі облдержадміністрації,
представники органів влади та громадських організацій висловили свої пропозиції стосовно організації святкових заходів. Оскільки день матері та Міжнародний День сім’ї традиційно відзначається у другу неділю травня і цього року співпадає з святкуванням 65 річниці Перемоги, члени оргкомітету вирішили провести мистецький вечір, приурочений до Дня матері та Міжнародного дня сім'ї, 13 травня. Урочистості проходитимуть у Луцькому народному домі "Просвіта" о 16 годині.
У рамках заходів також заплановано проведення у загальноосвітніх школах тематичних уроків, присвячених образу матері у суспільно-культурних традиціях та ролі української жінки в державотворчих процесах.
8 травня з нагоди Дня матері у Парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки відбудеться благодійний концерт. Зібрані кошти будуть передані обласному територіальному дитячому медичному об''єднанню для виходжування недоношених немовлят.
Окрім того, також 8 травня, на Театральному майдані пройде родинна естафета "тато, мама і я - щаслива сім’я" у рамках Всеукраїнського місячника планування сім’ї.
Олександр Курилюк доручив підготувати пропозиції щодо подання кандидатур на вручення почесних грамот та подяк голови облдержадміністрації до Дня матері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus