USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Уродженець Шацька - переможець проекту «Серця трьох»

8 Червня 2017 09:58
Уродженець селища Шацьк 28-річний Роман Шепель став переможцем проекту на Новому каналі«Серця трьох», пише «Район.Шацьк».

Нагадаємо, в березні, коли проект тільки починався, Романа обрали відразу дві дівчини - Настя і Фаріда.

Серце примхливої блондинки Насті йому завоювати не вдалося. Дівчина не запросила Романа на друге побачення.

Та хлопець тоді не впав у відчай. "У мене ще є Фаріда!" - зауважив. Так от у парі, за сміхом, жартами, веселим спілкуванням на побаченнях і дійшли Рома із Фарідою до самого фіналу.

З цією ексцентричною учасницею наш земляк вів себе вільно, відкрито, не робив спроб зробити з себе героя-коханця - словом, день за днем у них розвивалися стосунки гарних друзів, яким було добре разом.

В одному з ефірів проекту показали чуттєву зустріч Романа з сестрою Наталією і племінницею Соломійкою з Шацька.

Фара тоді знайшла спільну мову з Наталією, багато говорили про Рому, переглядали дитячі фотографії.

Фінал проекту, який демонстрували у вівторок, 6 червня, передбачити було важко, як і кожен вчинок фатальної брюнетки. Утім, зрештою, він порадував родичів, друзів і знайомих Романа, коли Фаріда обрала саме його.

Пост-шоу проекту продемонструвало, як розвивалися відносини пари. З'ясувалося, іскра між ними так і не пролетіла, дороги Роми і Фари розійшлися, вони лишилися хорошими друзями.

«Трохи сумно, що їхні стосунки не переросли у велику любов. Проте ми, шачани, пишаємося нашим Ромою - амбіційним, творчим, мега-талановитим, симпатичним та успішним!

Зичимо йому нових перемог і чекаємо в Шацьку!» - пише видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Борис Апрель Показати IP 8 Червня 2017 10:07
Наш чувак) респектуємо))) мммм
Nazi Показати IP 9 Червня 2017 09:18
Блін я знаю путніх полішуків, серйозно путніх таких про яких кажуть "Шо дальше в ліс то грубші повстанці" а то якесь прошу пана *імно ))) а як по мацкальцьки ляпає то й не скажеж шо тутешній, в масквабад його! І манатіка тож туда само!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus