USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Уродженка Волині отримала звання «Заслужений лікар України»

31 Липня 2023 20:09
Днями заступниця медичного директора КНП «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Наталія Матолінець отримала звання «Заслужений лікар України». У селі Поворськ Ковельського району її більше знають як Наталію Хміль, доньку Василя Івановича та Клавдії Петрівни Хмілів, що багато років почергово очолювали місцеве СТзОВ «Колос».

Про це повідомляють у Поворській сільській раді.

Маючи в родині багато медиків, Наталія ще з дитинства мріяла про професію лікаря та цілеспрямовано йшла до своєї мети.

У 2001 році закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа». Після проходження інтернатури з серпня 2003 року по теперішній час працює на базі Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова лікарем-анестезіологом. З березня 2020 року очолила тут відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

Наталія Матолінець – кандидат медичних наук, доцент, лікар-анестезіолог вищої категорії, автор 85 наукових та навчально-методичних праць. Роботі в медичній сфері присвятила більше 25 років життя.
Нагороду їй вручив Президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня медичного працівника, який відзначали 27 липня.

«Щиро вітаємо Наталію Матолінець з високою нагородою, зичимо усіляких життєвих гараздів та нових успіхів у благородній праці задля людей в Україні, що обов’язково переможе з такими достойними українцями, як Наталія Василівна. Шкода лише, що батьки уже з небес порадіють досягненням славної доньки», – йдеться у повідомленні Поворської сільської ради.
Також повідомляли, що медик із Нововолинська Володимир Середюк отримав звання «Заслужений лікар України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus