USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Уряд повернув ЛуАЗу 12 мільйонів гривень ПДВ

24 Червня 2009 09:45
Учора, 23 червня, на Волинь прийшли 12,4 мільйона гривень ПДВ, які повернуть Луцькому автозаводу. Про це під час ефіру на телеканалі «Аверс», який вела Юлія Циплюк, заявив губернатор Микола Романюк, – повідомляють «Волинські Новини».
 
За словами глави ОДА, ЛуАЗ належить до бюджетонаповнюючих підприємств. «Взагалі, надходження бюджету нашої області майже на 80% формуються за рахунок податку з доходів фізичних осіб. Ясно, що влада повинна зробити все, аби допомогти тим підприємствам», – додав він.
 
Микола Романюк запевнив, що розмовляв на цю тему із Прем’єр-міністром і попросив, щоб повернули ПДВ обсягом 12,4 мільйона гривень.
 
«Буквально, коли я їхав сьогодні на передачу, мені зателефонував начальник податкової, що ці кошти сьогодні надійшли. А завдяки їм буде можливість розрахуватися з боргами, які сьогодні є у підприємства, і в подальшому їх вкладати у виробництво», – зазначив губернатор.
 
Пан Романюк розповів: «Наш автомобільний завод показав уряду продукцію, тобто ті автобуси, які випускаються в нас. Ведеться мова про те, що буде певне замовлення, щоб до Євро-2012 ми випускали автобуси. А це буде серйозний стимул. Вже десять автобусів Юлія Тимошенко доручила взяти для «Артеку».
 
«Ведеться мова передусім про міжміський автобус, який матиме більш ніж сорок місць. У нас таких ще немає – у нас 30-місний автобус. Але на грудень наш автозавод готовий вийти на виробництво цієї продукції», – додав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus