USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДКП «Луцьктепло» остаточно дадуть 7 мільйонів кредиту

27 Жовтня 2015 18:38
Луцькі обранці громади проголосували за те, аби надати дозвіл на отримання кредиту Державному комунальному підприємству «Луцьктепло» в сумі не більше 7 мільйонів гривень під заставу майна територіальної громади Луцька.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 27 жовтня.

Так, кредитування здійснюється протягом періоду до 12 місяців. Відсотки за користуванням кредитом планують погашати щомісячно на умовах, встановлених відповідним договором. Як пояснили обранці громади, метою отримання кредиту є поповнення обігових коштів підприємства, а саме – заробітної платні працівникам.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що для того, щоб погасити заборгованість із виплати заробітної плати працівникам, ДКП «Луцьктепло» хочуть надати дозвіл на отримання кредиту розміром до семи мільйонів гривень.

Разом із тим 21 жовтня працівники ДКП «Луцьктепло» висловили недовіру Луцькому міському голові Миколі Романюку. Зокрема, їх обурило рішення виділити тільки 2 мільйони з бюджету на виплату заробітних плат працівникам підприємства за липень, оскільки сума боргу за цей місяць становить 4 мільйони. Як доказ «переповненої обіцянками чаші терпіння», вони перекрили рух транспорту на вулиці Богдана Хмельницького і пообіцяли припинити теплопостачання міста.

Тоді ж власним одноголосним рішенням члени виконавчого комітету «відрізали» 2 мільйони гривень від Луцького зоопарку та передали їх на користь ДКП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2015 19:34
Любопытно, кому приглянулся ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО»? Правда это станет ясно, когда ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО» получит кредит. Ибо кредитор и будет будущим собственником ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО». А вот по поводу "благодарностей" депутатам - это иной разговор.
Банкір Показати IP 27 Жовтня 2015 20:52
І кредит надасть континіумський Банк інвестицій та заощаджень. Ха-Ха. Романюк вирішив заробити голосів з працівників Луцьктепло та накінець вкрасти ще трішки.
Душман Показати IP 27 Жовтня 2015 21:03
Як що Романюк пройде в мери - розкрадуть .
анонім Показати IP 28 Жовтня 2015 09:04
Банкіру : чому ж накінець , він розраховує ще бути мером. А на лучан йому начхати - він тут не живе.
шеф Показати IP 28 Жовтня 2015 09:10
громаді та новим депутатам .перейдіть на індивйдуальні котли. не просто.всім роботи хватить. до слідуючого сезону опалювального вже починайте готуватись.стара команда буде впиратись.але здоровий глузд переможе.будьте рішучі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus