USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Уся Європа – мішень для РФ»: Зеленський закликав підтримувати Україну, щоб зупинити катастрофу

9 Квітня 2022 22:31
Президент України Володимир Зеленський розповів, чому вся Європа повинна підтримувати нашу країну в боротьбі з російською агресією. Він переконаний, що Росія несе загрозу не лише українській державності та свободі, а й всьому «європейському проєкту».

Про це очільник держави заявив під час відеозвернення до українського народу ввечері 9 квітня.

«Завдання нашої антивоєнної коаліції цілком зрозуміле – швидше завершити цю війну, розпочату Росією. Звільнити нашу землю від загарбників. І гарантувати безпеку Україні, а отже, безпеку демократії та свободі народів на сході Європи.

Саме тому це не просто моральний обов’язок всіх демократичних держав, всіх сил Європи – підтримувати прагнення України до миру. Це власне стратегія захисту для кожної цивілізованої держави.

Тиснути на Росію якнайбільше, щоб якнайшвидше відновити мир. Мир і безпеку. Щоб якнайшвидше повернути силу міжнародному праву і зупинити катастрофу від застосування права сили. Катастрофу, яка неминуче вдарить по всім.

Бо російська агресія не мала на меті обмежуватися лише однією Україною, лише руйнацією нашої свободи і нашого життя. Увесь європейський проєкт – ось мішень для Російської Федерації», – сказав Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Злий бандерівець. Показати IP 10 Квітня 2022 09:08
Ну то припини "крутити хвостом" перед *уйлом!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus