USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Усмішки та святкові мантії: випускникам луцької академії вручили дипломи. Фоторепортаж

3 Липня 2019 13:28
Святкові мантії, усмішки та щирі вітання із закінченням навчання – випускникам Академії рекреаційних технологій і права вручили дипломи про здобуття освітньо-квлаліфікаційного рівня бакалавра.

Урочисте вручення дипломів випускникам академії відбулося 3 червня в Луцьку.

Аби привітати студентів зі здобуттям таких омріяних дипломів, прийшли представники міської та обласної влади, керівництво вишу, викладачі, молодші колеги-студенти та батьки.
У вітальному слові ректор Академії рекреаційних технологій і права Андрій Сітовський звернувся до випускників вже як до колег, адже «студентів тут сьогодні немає».

«Державні екзаменаційні комісії підтвердили вашу фахову професійну компетентність на державних іспитах. Отримані сьогодні дипломи - ваш квиток у самостійне та незалежне майбутнє. Я переконаний, що роботодавець, який сьогодні вас чекає, знає нашого випускника як фахівця, який готовий працювати в наших складних економічних реаліях, і ми цим горді. Ми вже далеко вийшли за межі Волинської області, адже у нас навчаються студенти з різних областей – це означає, що Академії рекреаційних технологій і права випускає кваліфікованих фахівців, яких цінує наш ринок праці», - зазначив Андрій Сітовський та побажав випускникам успіху.
Натомість заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк передав вітання від усього депутатського корпусу та голови облради Ігоря Палиці.

«Сьогодні радісний день, адже ми підбиваємо підсумки роботи за декілька років, під час яких студенти здобували свою професію, а викладачі вкладали у них знання та свою душу, щоб майбутнє нашої країни будувалося на хорошому рівні. Людина з вищою освітою відрізняється тим, що вона має набагато більше свободи у своїх діях та вчинках, вона може впливати на долю інших людей. Тому, коли сьогодні ви отримаєте дипломи, ви не тільки отримаєте документ про вищу освіту, а й берете на себе зобов’язання», - наголосив Роман Карпюк.
Своєю чергою, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт відзначив, що сьогодні для всіх дійсно хвилююча хвилина, адже збулася мрія, яку кожен поставив на початку освітянського шляху.

«Сьогодні вища освіта стала частинкою вашої долі та ще однією позитивною характеристикою для вас. Диплом став для вас тим ключем, яким ви можете відкрити для себе ту саму Луцьку міську раду, будь-який орган державної влади. Втім, найголовнішим є навіть не знання, а ваше бажання реалізувати себе. Знання – це інструмент, який допоможе вам це зробити. Хочу подякувати кожному з вас за те, що ви не боїтеся ставити перед собою амбітні завдання та мрії, які реалізовуєте», - зауважив Григорій Пустовіт, побажавши випускникам щасливої долі та реалізації в житті.
Опісля привітальних слів відбулося вручення відзнак і довгоочікуваних дипломів, а випускники не втомлювалися отримувати привітання від своїх найближчих та друзів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 3 Липня 2019 17:55
Вперед випускники на ринок!
Анонім Показати IP 4 Липня 2019 10:17
А що це за чорні квадрати на голові? Коли таке вбрання з'явилося? Клоунада якась.
СТУДЕНТ78 Показати IP 4 Липня 2019 14:05
У відповідь на ваш коментар "КВАДРАТИ НА ГОЛОВІ" це академічний аксесуар-конфедератка.Вона, як раніше, так і зараз вважається головним атрибутом людей із науковим ступенем знання: бакалаврів, магістрів, аспірантів, професорів і т. д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus