USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

УТОС святкує 75-річний ювілей

12 Червня 2008 18:15
Сьогодні, 12 червня, Українському товариству сліпих виповнилося 75 років. З нагоди ювілею у Луцькому народному домі «Просвіта» відбувся концерт, присвячений людям із вадами зору. Про це повідомляє репортер «Волинських новин».
У концертному залі більшість запрошених мали не вроджені вади зору, а як результат тяжкої хвороби або травм на виробництві. «Я хочу уклонитися тим інвалідам, які віддали своє здоров’я, свою працю у свій час у колгоспи, на заводах, на фабриках», - виразив повагу до людей із вадами зору голова правління Волинської обласної організації культури Юрій Симончук.
На сьогодні, як зазначив пан Симончук, УТОС знаходиться у складному становищі. Навіть не було коштів, щоб винайняти зал для проведення концерту. Тому Юрій Симончук висловив подяку начальнику міського управління культури Юрію Войнаровському, який надав зал Народного дому «Просвіта» для святкування ювілею.
Довідково:
В Україні налічується 50 тисяч інвалідів із вадами зору І-ІІ групи, а на теренах Волині їх мешкає 2,3 тисячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus