USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Увесь під'їзд був у диму: повідомили подробиці вибуху гранати у луцькому будинку

14 Березня 2021 21:49
На першому поверсі будинку на проспекті Грушевського, 19 у Луцьку вночі сусіди почули вибух.

Про подробиці інциденту – у сюжеті Суспільного.

«Не зрозуміли, що саме вибухнуло, вибігли на вулицю», – розповіла одна із сусідок, яка не назвала свого імені.

Жінка розповіла журналістам, що вже лягала спати, як почула вибух, що «аж ліжко здригнулось». Вийшли разом з чоловіком на вулицю, бо подумали, що це вибух газу. Але на вулиці побачили, що весь під’їзд був у диму. «Чоловік у мене колишній військовий і він сказав, що це не газ, а вибух тротилу», – розповіла жінка.

У ЗМІ повідомляли, що чоловік, який загинув, служив в АТО. Цю інформацію спростував друг загиблого Олександр, з яким вдалось поспілкуватися журналістам: «Це не атошник і він не має відношення до цього. А як в нього опинилася ця граната? Я не знаю, я приїхав, бо це товариш мій».

Як розповів т.в.о. заступника начальника Луцького районного управління поліції Максим Новицький, вибух відбувся на кухні у квартирі. Поліція встановила, що зірвалася ручна осколкова граната Ф-1. Загинув чоловік 1979 року народження, який проживав у цій квартирі. Він ніде не працював. З ним у квартирі перебував його 62-річний батько-пенсіонер, співмешканка, а також його товариш, з яким вони в той вечір відпочивали. У поліції встановили, що перед подією чоловіки розпивали спиртні напої, а потім прийшли на квартиру.

«Нині триває досудове розслідування, відомості внесені до ЄДР за двома статтями ККУ», – розповів поліцейський Максим Новицький.

Як ми повідомляли, 14 березня вночі у Луцьку від вибуху гранати у квартирі загинув чоловік. На місці події працювали медики та поліцейські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Точно Показати IP 15 Березня 2021 06:54
Та не *відпочивати* вони, а бухали, як сливарі . Алкашня ...
Куні Показати IP 15 Березня 2021 07:03
А чому районні поліцаї а не міські?
Волонтер чи активіст Показати IP 15 Березня 2021 07:08
Бо безробітний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus