USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Уже завтра «Волинь» зіграє з «Балканами»

15 Вересня 2018 21:23
Матч «Волинь» – «Балкани» відбудеться уже цієї неділі, 16 вересня. Гра розпочнеться о 17:00 на луцькому стадіоні «Авангард».

Про це йдеться на сайті клубу ФК «Волинь».

Суперник – не з легких. «Балкани» минулого сезону з першого разу проявили себе, як міцні середняки Першої ліги. А влітку команда провела мінімальну ротацію складу, взявши декілька гравців під основу. У нинішньому чемпіонаті команда з Одещини упевнено бере очки у «своїх» матчах та знову знаходиться у середині турнірної таблиці. Тож можна не сумніватися, що підопічні Андрія Пархоменка приїдуть до Луцька знову ж таки за результатом.

На боці нашої команди буде поле рідного «Авангарду». Суперники після гостьової перемоги над «Прикарпаттям» у першому турі програли усі три поєдинки на чужих полях. Та й самі підопічні Андрія Тлумака будуть воліти відігратися за останні невдачі. До того ж, уже повноцінно готові допомогти команді нещодавні травмовані гравці – Андрій Яковлєв та Валерій Болденков, який тиждень тому святкував День народження.

VERSUS

Команди уперше зустрічалися між собою минулого сезону. Тоді «Волинь» свій перший домашній поєдинок проводила якраз із дебютантами Першої ліги. Шалена гроза, відтягування старту матчу на цілу годину через зливу – і нулі на табло за підсумком гри. А от на виїзді була одна із найбільш болючих поразок «Волині» в історії – 0:5. Хоча б за ту невдачу, незважаючи на абсолютно новий склад команди, «червоно-білі» просто мусять відігратися. І тим самим здобути першу перемогу над «Балканами» в історії клубу.

СЛОВА

Андрій Тлумак, головний тренер ФК «Волинь»: «У матчі зі «Львовом» отримали відповіді на певні питання, зрозуміли, як нам не можна грати. Вважаю, що ми сильні, ми переживемо останні невдачі, будемо працювати та рухатися далі. З «Балканами» усе має бути нормально».

Сергій Петько, гравець ФК «Волинь»: «Не думаю, що у нас є якийсь психологічний удар. У нас є шлях довжиною у чемпіонат і ми тільки почали його. Звісно, на цьому шляху будуть перемоги і поразки. Будемо старатися вийти із цієї ситуації якнайшвидше, адже усі тут зібрані заради однієї мети. А поразки – це свого роду випробування. Ми повинні з достоїнством їх подолати та рухатися вперед».

АРБІТРИ

Головним арбітром зустрічі буде Олександр Афанасьєв з Харкова. Минулого сезону він уже обслуговував матчі за участю «Волині» у Першій лізі – на виїзді з «Нафтовиком» (0:1) та домашній поєдинок проти «Інгульця» (1:1). Допомагатимуть головному судді асистенти – Євген Гашков з Чернівців та Сергій Дарійчукз Чернівецької області. Резервний арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Мирон Біць(Львів).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Балкани» (Зоря, Одеська область)

Рік заснування: 2007

Кольори клубу: біло-синьо-чорні

Офіційний сайт клубу: http://fcbalkans.com.ua

Головний тренер: Андрій Пархоменко

Поточне місце у Першій лізі: 9 (8 матчів, 3 перемоги, 2 нічиї, 3 поразки, різниця голів 7:7, 11 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus