USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Уже п’ять років відсутність санвузла у будинку лучанки – під контролем

21 Липня 2009 17:48
Лучанка вже три роки живе у будинку без туалету. На цю проблему скаржилася мешканка будинку на вулиці Драгоманова, 27 Юнона Сіваш під час особистого прийому громадян головою Волинської облдержадміністрації Миколою Романюком, – повідомляє 21 липня репортер «Волинських Новин».
 
За словами пані Сіваш, вона проживає у державному будинку у Старому місті. Відповідно, приватизувати його вона не може. Проте ще з моменту оселення у ньому виникло питання встановлення санвузла та кухні. Якщо раніше був туалет хоча б у подвір’ї, то три роки тому його через забудову сусідів прибрали.
 
Лучанка ще у 2004 році зверталася до міської влади, аби провели ремонт веранди, де б і розміщувався санвузол та кухня. Однак по сьогодні від влади приходить одна і та ж відповідь: «Ми тримаємо це питання на контролі». Аргументують, що наразі немає коштів, а роботи котуватимуть понад сімдесяти тисяч гривень.
 
Микола Романюк запевнив жінку, що обов’язково допоможе у розв’язані цієї проблеми. Під час прийому він подзвонив заступнику міського голови, директору департаменту ЖКГ міськради Владиславу Стемковському та доручив йому якнайшвидше розібратися з цим питанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 23 Вересня 2014 22:30
Це все брехня. Я жила на тій вулиці. Шкода жінку, вона зверталася в першу чергу за те, що їм валилася кухня-веранда , замерзала вода, а опалення в них лише в одній кімнаті було чи є не знаю. Газом казала грілись. Випадково я попала на Вашу статтю. Як Вам не соромно, влада так їм нічого і не допомогла, а Вам лише сюжет потрібен, так і ще як я знаю неправдивий. Юнона зверталася до держави не три роки а двадцять! Всі сусіди про це знали. І не за туалет. А за житло. Ще раз переконуюсь в брехні новин. І найцікавіше те що картинка до статті це фейк. В них такого і близько не було страшного. Ну нема слів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus